Bereidingswijze
Snij het vlees in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit boter in een soeppan en bak hierin het vlees rondom aan. Voeg de uien, paprika en knoflook toe en bak even mee. Voeg de paprikapoeder, de bloem, laurierblad en tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg het water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Voeg de tijm, majoraan en karweizaad toe en laat de soep 2.5 uur op klein vuur zachtjes koken en roer af en toe om. Voeg de aardappelen toe en kook ze 30 minuten mee. Op smaak brengen met peper en zout.
Lekker met knoflookbrood!
Lekker met knoflookbrood!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en makkelijk recept met lovende reacties!
Ingrediƫnten
- 750 gram riblappen of runderpoulet
- Flinke scheut boter
- 3 uien in grove stukken gesneden
- 2 rode paprika in stukken gesneden
- 70 gram tomatenpuree
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 eetlepel bloem
- 2 liter water
- 4 runderbouillon
- 2 laurierbladen
- 3 vastkokende aardappelen in blokjes gesneden
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel majoraan
- 1 theelepel karweizaad
- Peper
- Zout
- Flinke scheut boter
- 3 uien in grove stukken gesneden
- 2 rode paprika in stukken gesneden
- 70 gram tomatenpuree
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 eetlepel bloem
- 2 liter water
- 4 runderbouillon
- 2 laurierbladen
- 3 vastkokende aardappelen in blokjes gesneden
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel majoraan
- 1 theelepel karweizaad
- Peper
- Zout
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493207
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht