Bereidingswijze
Snij de varkenshaas in stukken en bestrooi met peper en zout. Doe de olijfolie en de rest van de ingrediënten in een kom en roer goed door. Doe de varkenshaas erbij en meng goed alles door elkaar en laat een uur in de koelkast staan. Rijg het vlees aan de satestokjes. Zet een grillpan op het vuur en doe een beetje van de olie in de pan. Bak het vlees op hoog vuur aan en zet het vuur kleiner. Zodra het vlees gaar is, uit de pan halen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als tapas, zowel koud als warm lekker
Ingrediënten
250 gram varkenshaas
1 teen knoflook
½ theelepel oregano
½ theelepel cayennepeper
4 eetlepel olijfolie
Peper
Zout
Satestokjes
1 teen knoflook
½ theelepel oregano
½ theelepel cayennepeper
4 eetlepel olijfolie
Peper
Zout
Satestokjes
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493175
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht