Bereidingswijze
-Stoof de ui, wortel en selder aan in een scheutje olijfolie op hoog vuur.
-Snijd ondertussen de steak zeer fijn. Voeg bij de groenten samen met de tijm. Laat even bakken en blus de pan vervolgens met de rode wijn en de runderbouillon.
-Voeg het kruidentuiltje toe en laat het geheel inkoken op hoog vuur gedurende vijf minuten.
-Kook de tagliatelle al dente in gezouten water. Giet af en meng onder de saus. Voeg nog de mascarpone toe en verwarm het geheel nog even op het vuur zodat de saus in de pasta kan trekken.
-Verdeel de pasta over bordjes en werk nog af met basilicum.
-Snijd ondertussen de steak zeer fijn. Voeg bij de groenten samen met de tijm. Laat even bakken en blus de pan vervolgens met de rode wijn en de runderbouillon.
-Voeg het kruidentuiltje toe en laat het geheel inkoken op hoog vuur gedurende vijf minuten.
-Kook de tagliatelle al dente in gezouten water. Giet af en meng onder de saus. Voeg nog de mascarpone toe en verwarm het geheel nog even op het vuur zodat de saus in de pasta kan trekken.
-Verdeel de pasta over bordjes en werk nog af met basilicum.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere pasta die binnen de 20 minuten op tafel staat
Ingrediënten
1 rode ui, fijngehakt
1 grote wortel, in blokjes
1 stengel selder, in blokjes
1 gepelde rundsteak
2 takjes verse tijm, fijngehakt
50 ml rode wijn
150 ml rundsbouillon
1 kruidentuiltje
200 gr tagliatelle
1 el mascarpone
enkele blaadjes basilicum
olijfolie
zout
1 grote wortel, in blokjes
1 stengel selder, in blokjes
1 gepelde rundsteak
2 takjes verse tijm, fijngehakt
50 ml rode wijn
150 ml rundsbouillon
1 kruidentuiltje
200 gr tagliatelle
1 el mascarpone
enkele blaadjes basilicum
olijfolie
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493166
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Peppe Giacomazza
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht