Bereidingswijze
Verwarm je AF voor 205C. Wrijf de olie over de maïskolven. Doe de Kolven ca. 18 min. op 200C. in de AF. Halverwege draaien.
Terwijl de maïs gaart, maak je de buffelsaus. Smelt de boter en sla er de mayonaise en de pittige saus door. Als de mais uit de AF komt, bestrijkt je deze met de buffelsaus en bestrooit je deze met blauwe kaas en een beetje peterselie en/of bieslook. Direct serveren.
Terwijl de maïs gaart, maak je de buffelsaus. Smelt de boter en sla er de mayonaise en de pittige saus door. Als de mais uit de AF komt, bestrijkt je deze met de buffelsaus en bestrooit je deze met blauwe kaas en een beetje peterselie en/of bieslook. Direct serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eens iets anders met maïskolven.
Ingrediënten
4 maïskolven, schoongemaakt
Wat olijfolie om de kolfjes in te spuiten
2 eetlepels elk: gezouten boter, mayonaise en pittige rode peper saus
50 gr. verkruimelde harde blauwe kaas
Gehakte peterselie of bieslook om te garneren
Wat olijfolie om de kolfjes in te spuiten
2 eetlepels elk: gezouten boter, mayonaise en pittige rode peper saus
50 gr. verkruimelde harde blauwe kaas
Gehakte peterselie of bieslook om te garneren
Hulpmiddelen & keukengerei
Airfryer
Leuke tips
De saus is ook heerlijk over gegrilde kippendijtjes. Samen met de maïs en stukjes verse mango heb je een heerlijke maaltijd. Maak dan wel wat meer saus!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493130
Homepage ID
453489
Teller
0
Bron
Pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch