Bereidingswijze
Meng de mascarpone, poedersuiker en amandellikeur met elkaar.
Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker.
Spatel de opgeklopte slagroom door het mascarponemengsel.
Verkruimel de koekjes.
Was de aardbeien, dep ze droog, houd er 6 apart en snijd de rest in stukjes.
Verdeel de helft van de verkruimelde koekjes over 6 glazen, schep een laag aardbeien erop en bedek met een laag mascarpone creme.
Herhaal deze lagen en garneer met de apart gehouden aardbeien.
Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker.
Spatel de opgeklopte slagroom door het mascarponemengsel.
Verkruimel de koekjes.
Was de aardbeien, dep ze droog, houd er 6 apart en snijd de rest in stukjes.
Verdeel de helft van de verkruimelde koekjes over 6 glazen, schep een laag aardbeien erop en bedek met een laag mascarpone creme.
Herhaal deze lagen en garneer met de apart gehouden aardbeien.
Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
De smaak van Lotus Biscoff is verrassend goed bij dit recept
Ingrediƫnten
250 gram mascarpone
60 gram poedersuiker
1 eetl amandellikeur
100 ml slagroom
25 gram suiker
1 zakje vanille suiker
8 Lotus Biscoff- the original Speculoos koekjes
500 gram aardbeien
60 gram poedersuiker
1 eetl amandellikeur
100 ml slagroom
25 gram suiker
1 zakje vanille suiker
8 Lotus Biscoff- the original Speculoos koekjes
500 gram aardbeien
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493091
Homepage ID
2961741
Teller
0
Bron
Boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht