Bereidingswijze
Kneed het gehakt met ei, paneermeel, peper, zout en cayennepeper en maak er balletjes van.
Doe de olie of boter in de pan en bak de balletjes gaar. Zodra ze gaar zijn, haal je ze uit de pan
Meng de overige ingrediƫnten door elkaar en doe deze in een pan en laat zachtjes koken. Voeg daarna de balletjes toe.
Lekker als tapas!!
Doe de olie of boter in de pan en bak de balletjes gaar. Zodra ze gaar zijn, haal je ze uit de pan
Meng de overige ingrediƫnten door elkaar en doe deze in een pan en laat zachtjes koken. Voeg daarna de balletjes toe.
Lekker als tapas!!
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij een tapas schotel!
Ingrediƫnten
- 500 gram gehakt
- 1 ei
- Paneermeel
- Zout
- Cayennepeper
- Scheut olie of boter
- 100 ml azijn
- 1 theelepel suiker
- 3 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel mosterd
- 1 eetlepel tomatenketchup
- Blikje tomatenpuree
- 1 ei
- Paneermeel
- Zout
- Cayennepeper
- Scheut olie of boter
- 100 ml azijn
- 1 theelepel suiker
- 3 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel mosterd
- 1 eetlepel tomatenketchup
- Blikje tomatenpuree
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493077
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht