Bereidingswijze
Doe de pasta in een pan en vul deze met water, zodat de pasta net onder water staat en kook deze af. Niet helemaal gaar koken.
Bak ondertussen in de olie of boter de ui, paprika en knoflook. Als de ui gaar is, doe je de tomaten erbij en even mee bakken. Daarna het bouillonblokje en de paprikapoeder erbij. Voeg de pasta toe en goed roeren. Laat dit op zacht vuur nog 15 minuten koken. Mocht het te droog worden, kun je wat water toevoegen.
Lekker met giros of suflaki!!
Bak ondertussen in de olie of boter de ui, paprika en knoflook. Als de ui gaar is, doe je de tomaten erbij en even mee bakken. Daarna het bouillonblokje en de paprikapoeder erbij. Voeg de pasta toe en goed roeren. Laat dit op zacht vuur nog 15 minuten koken. Mocht het te droog worden, kun je wat water toevoegen.
Lekker met giros of suflaki!!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse pasta is te koop bij sligro of in duitsland bij de supermarkt
Ingrediƫnten
- 250 gram Griekse pasta
- Water
- Scheut boter of olie
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 runderbouilonblokje
- Halve paprika in hele kleine stukjes gesneden
- 1 ui in hele kleine stukjes gesneden
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 eetlepel paprika poeder
- Peper
- Zout
- Water
- Scheut boter of olie
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 runderbouilonblokje
- Halve paprika in hele kleine stukjes gesneden
- 1 ui in hele kleine stukjes gesneden
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 eetlepel paprika poeder
- Peper
- Zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493037
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht