Bereidingswijze
Doe een scheut boter in de pan en bak de ui aan. Zodra de uien bijna gaar zijn, doe je de champignons en de knoflook erbij en bak totdat alles gaar is. Haal het mengsel uit de pan en doe de boter in de pan. Zodra deze gesmolten is, doe je de bloem erbij en goed roeren. Doe dan de kookroom erbij en blijf roeren totdat alle klonten eruit zijn. Doe de vleespoeder erbij en roer goed door. Voeg de uien en de champignons toe. Daarna de dille en de aromat. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Lekker bij varkenhaas of schnitzel!!
Lekker bij varkenhaas of schnitzel!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk bij schnitzelf of varkenshaas
Ingrediƫnten
- Grote ui in stukjes gesneden
- Bakje champignons
- 1 teentje knoflook
- Scheut boter
- 1 runderbouillonblokje
- 200 gram boter
- 2 eetlepel bloem
- Pakje kookroom
- Eetlepel Maggi Vleesjus poeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 2 eetlepels gedroogde dille
- 2 eetlepels aromat
- Peper
- Zout
- Bakje champignons
- 1 teentje knoflook
- Scheut boter
- 1 runderbouillonblokje
- 200 gram boter
- 2 eetlepel bloem
- Pakje kookroom
- Eetlepel Maggi Vleesjus poeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 2 eetlepels gedroogde dille
- 2 eetlepels aromat
- Peper
- Zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493009
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht