Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 08/12/2022 - 20:55
Bereidingswijze
Klop de eieren los met een klein scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Zet even opzij.

Bak de plakjes chorizo in een hapjespan knapperig. Haal de chorizo uit de pan en laat op keukenpapier uit lekken. Verwijder het meeste vet en fruit de paprika, rode ui en bosui enkele minuten in het overgebleven vet. Voeg de chorizo toe . Roer alles om en voeg de geklopte eieren toe. Laat de omelet op een zacht vuurtje stollen.

Strooi er de cheddar over en laat smelten. Werk de omelet af met wat gesnipperde bladpeterselie.
Halveer de omelet en serveer op een sneetje stevig brood.
Afbeelding
Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...
Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...
Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...
Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...
Zomers Spaanse Omelet met Chorizo...
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke smaakvolle omelet, met voldoende groente , zoals zoete puntpaprika, ui en bosui,  die je in circa 20 minuten op tafel zet. Ideaal op een vrijdagavond .  Ik serveerde er deze fijne budget komkommersalade bij.

budget-komkommersalade-met-rode-ui
Ingrediënten
4 eieren
100 gram chorizo in halve dunne plakjes
1 zoete puntpaprika schoon in reepjes
2 bosuitjes in schuine stukjes
50 gram geraspte cheddar
1 kleine rode ui in halve ringen
peper en zout naar smaak
klein scheutje melk
enkele takjes bladpeterselie gesnipperd
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank, mes, hapjespan, garde en kom
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492974
Homepage ID
2796273
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Keukensloofje47