Tagliatelle met mosterdsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/06/2022 - 09:15
Bereidingswijze
1 Spoel de rucola en schud goed droog. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.
2 Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak de knoflook met de mosterdzaadjes 1 tot 2 minuten. Voeg er de paddenstoelen aan toe en stoof nog even mee (tot het vocht verdampt is).
3 Giet er de room bij, roer dan de mosterd door de saus. Breng op smaak met peper en zout.
4 Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Vermeng de tagliatelle en de rucola met de saus. Verdeel de pasta over warme borden en serveer meteen.
Afbeelding
Tagliatelle met mosterdsaus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pastagerecht 
Ingrediënten
500 g tagliatelle
50 g rucola
400 g verse paddenstoelen
2 knoflook teentjes
2 el olijfolie
1 el mosterdzaadjes
20 cl room
1 el mosterd
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492729
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester