Bereidingswijze
kook de aardappelen en snij deze in schijfjes wanneer ze nog warm zijn.
De bouillon, wijnazijn, zout en peper mengen en dit over de aardappelen gieten.
Dit 30 minuten in laten trekken.
Ondertussen de eieren in stukken snijden, de ui fijn snipperen en de bieslook fijn knippen.
Dit door de aardappelen roeren en daarna de crème fraiche en mosterd erdoor.
Dit het liefste een nacht in de koelkast laten trekken.
De bouillon, wijnazijn, zout en peper mengen en dit over de aardappelen gieten.
Dit 30 minuten in laten trekken.
Ondertussen de eieren in stukken snijden, de ui fijn snipperen en de bieslook fijn knippen.
Dit door de aardappelen roeren en daarna de crème fraiche en mosterd erdoor.
Dit het liefste een nacht in de koelkast laten trekken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
echte Duitse kartoffelsalat
Ingrediënten
700 gr vastkokende aardappelen
4 hardgekookte eieren
3 eetlepels wijnazijn
125 ml vleesbouillon
1 ui
1 augurk
zout en peper
100 g crème fraiche
1 el mosterd
1 el bieslook
4 hardgekookte eieren
3 eetlepels wijnazijn
125 ml vleesbouillon
1 ui
1 augurk
zout en peper
100 g crème fraiche
1 el mosterd
1 el bieslook
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492717
Homepage ID
2186383
Teller
0
Bron
kennis uit Duitsland
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht