Bereidingswijze
-Voeg alle ingrediënten toe aan een blender of keukenmachine. Verwerk tot het heel glad is.
-Voeg toe aan een pan en breng aan de kook.
-Zet het vuur laag en laat de saus ongeveer 15 minuten sudderen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-Op dit punt kunt u uw saus een beetje of veel zeven, afhankelijk van wat je verkiest. Eventueel kun je water toevoegen om het te verdunnen.
-Breng over naar hete sausflessen en zet minimaal 1 uur in de koelkast voor gebruik.
-Voeg toe aan een pan en breng aan de kook.
-Zet het vuur laag en laat de saus ongeveer 15 minuten sudderen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-Op dit punt kunt u uw saus een beetje of veel zeven, afhankelijk van wat je verkiest. Eventueel kun je water toevoegen om het te verdunnen.
-Breng over naar hete sausflessen en zet minimaal 1 uur in de koelkast voor gebruik.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een hete saus gemaakt met pittige Tshololo chilipepers en zoete mango's
Ingrediënten
4 tshololo chilipepers grof gehakt
1 mango geschild en grof gesneden
20 cl appelciderazijn
10 cl water
¼ theelepel gemalen gember
1 eetlepel suiker
Zout naar smaak
1 mango geschild en grof gesneden
20 cl appelciderazijn
10 cl water
¼ theelepel gemalen gember
1 eetlepel suiker
Zout naar smaak
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492708
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch