Bereidingswijze
-Klop alle ingrediënten samen in een kleine steelpan.
-Breng aan de kook op middelhoog vuur, vaak roerend om aanbranden te voorkomen.
-Zet het vuur laag en laat sudderen tot het ingedikt is, ongeveer 5 minuten. Zorg ervoor dat je regelmatig roert.
-Laat volledig afkoelen, breng over naar een luchtdichte pot
Bewaren in de koelkast en binnen 4 weken gebruiken, of invriezen voor langere opslag.
-Breng aan de kook op middelhoog vuur, vaak roerend om aanbranden te voorkomen.
-Zet het vuur laag en laat sudderen tot het ingedikt is, ongeveer 5 minuten. Zorg ervoor dat je regelmatig roert.
-Laat volledig afkoelen, breng over naar een luchtdichte pot
Bewaren in de koelkast en binnen 4 weken gebruiken, of invriezen voor langere opslag.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geweldige koude saus om toe te voegen aan je favoriete , sandwiches, salades en meer!
Ingrediënten
200 g kristalsuiker
24 cl water + 1 eetlepel water
6 eetlepels witte azijn
4 ½ theelepels rode wijnazijn
1 theelepel fijn geraspte ui (gebruik een rasp met kleine gaten of knoflookpers)
1 eetlepel dijonmosterd
¼ theelepel. sesamolie
1 eetlepel maizena
1 eetlepel gedroogde fijngehakte ui
2 tl droge mosterdpoeder
1 tl zout
¾ theelepel. Maanzaad
½ theelepel. Selderijzaad
¼ theelepel. Uien poeder
¼ theelepel. Paprika
¼ theelepel. Gemalen zwarte peper
⅛ tl knoflookpoeder
24 cl water + 1 eetlepel water
6 eetlepels witte azijn
4 ½ theelepels rode wijnazijn
1 theelepel fijn geraspte ui (gebruik een rasp met kleine gaten of knoflookpers)
1 eetlepel dijonmosterd
¼ theelepel. sesamolie
1 eetlepel maizena
1 eetlepel gedroogde fijngehakte ui
2 tl droge mosterdpoeder
1 tl zout
¾ theelepel. Maanzaad
½ theelepel. Selderijzaad
¼ theelepel. Uien poeder
¼ theelepel. Paprika
¼ theelepel. Gemalen zwarte peper
⅛ tl knoflookpoeder
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492698
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch