Bereidingswijze
Snij een klein stukje van de onderkant van de aspergetips af, spoel ze goed schoon en blancheer ze vervolgens 1 minuut. Laat ze voorzichtig in een vergiet glijden en spoel ze koud. Laat uitlekken.
Klop ondertussen een sausje van de roomkaas , mosterd en de mayonaise.
Verdeel de aspergetips in 6 gelijke porties. Leg een plakje filet d 'Ardenne op een bord en besmeer dun met het sausje. Maal er wat peper over.
Leg er een bundeltje aspergetips op en wikkel de ham eromheen.
Leg ze op een mooi schaaltje en serveer.
Klop ondertussen een sausje van de roomkaas , mosterd en de mayonaise.
Verdeel de aspergetips in 6 gelijke porties. Leg een plakje filet d 'Ardenne op een bord en besmeer dun met het sausje. Maal er wat peper over.
Leg er een bundeltje aspergetips op en wikkel de ham eromheen.
Leg ze op een mooi schaaltje en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een kleine amuse voor de 6 volwassenen om de verjaardags bbq van manlief in te luiden.
Ingrediënten
100 gram aspergetips
6 plakjes filet d 'Ardenne
1 el Belgische mayonaise( of naar keuze)
1 tl zachte mosterd
1 goede el roomkaas naturel
4 seizoenen of zwarte peper
6 plakjes filet d 'Ardenne
1 el Belgische mayonaise( of naar keuze)
1 tl zachte mosterd
1 goede el roomkaas naturel
4 seizoenen of zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan, snijplank , mes schaaltje en kommetje
Leuke tips
Uiteraard kun je elke soort ham voor deze amuse gebruiken. Ook lekker met gerookte zalm.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1492692
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht