Egg drop sandwich

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/25/2022 - 15:08
Bereidingswijze
Verwarm je pan en laat klontje boter smelten , bak de bacon of ham even kort aan , haal uit en laat op papier uitlekken ,
neem de 2 sneden brood en snijd in vanaf de bovenkant in het midden maar niet door , rooster ze in de zelfde pan tot ligt krokant, laat afkoelen.
meng in een kom de mayo met melk en evt. shiraza saus , zet koel
klopt het ei met de room en bosui en bak daar een roer ei van , wel 1 die nog aan elkaar hangt , geen korrels of brokken ,
besmeer de binnenkant eerst in met een deel van het mayo mengsel beleg de sneden brood eerst met ham dan kaas dan ei dan weer mayo er over .
Afbeelding
Egg drop sandwich
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nee we gaan geen eieren laten vallen , egg drop is de naam van de keten die dit bedacht heeft, is het hoogstaand? nee, lekker ? ja dat zeker.
Ingrediƫnten
Saus:
4 El. mayonaise
2 EL. gecondenceerde melk
2 TL. shirachasaus ( optioneel maar wel aan te raden )
Broodje:
2 plakken brioche brood van +/_ 5 cm dik
2 plakken cheddar kaas geen plastic zooi maar goed spul.
4 plakjes bacon of gekookte ham ,
boter
4 grote eieren
1 EL. slagroom ( eigenlijk is dat heavy cream maar dit werkt prima )
gesnipperde bosui
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote koekenpan
broodmes bakpapier
Leuke tips
Geen brioche dan kan melk wit og gewoon witbrood ook haal dan wel de korst er af.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Koreaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492683
Homepage ID
2289241
Teller
0
Bron
Hungryhuy
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hans3333