Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in de pan en laat afkoelen.
Snij de tomaten in dunne plakken
Snij de Mozzarella in dunne plakken
Snij de basilicum grof
Stapel de plakken tomaat en de mozzarella dakpansgewijs op een schaal. Bestrooi met zout en peper
Schenk er een mooie olijfolie overheen.
Maak op smaak met het zout en de peper en maak af met de balsamico en de pijnboompitten.
Snij de tomaten in dunne plakken
Snij de Mozzarella in dunne plakken
Snij de basilicum grof
Stapel de plakken tomaat en de mozzarella dakpansgewijs op een schaal. Bestrooi met zout en peper
Schenk er een mooie olijfolie overheen.
Maak op smaak met het zout en de peper en maak af met de balsamico en de pijnboompitten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere frisse salade die eenvoudig te maken is
Ingrediƫnten
4 rijpe trostomaten
150 gram pijnboompitten
basilicum
300 gram buffel mozzarella
crema balsamico
saus met Aceto Balsamico di Modena
verse peper
zeezout
2 eetlepels Olijfolie extra vergine
150 gram pijnboompitten
basilicum
300 gram buffel mozzarella
crema balsamico
saus met Aceto Balsamico di Modena
verse peper
zeezout
2 eetlepels Olijfolie extra vergine
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492674
Homepage ID
2715263
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht