Mexicaanse mangonada

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/13/2022 - 14:40
Bereidingswijze
-Pers je verse limoenen uit en verwijder eventuele zaadjes. Schil en snijd verse mango's.
I-n een keukenmachine of blender, combineer limoensap, mango's, ijs en suiker en mix tot een gladde puree.
-Meng de tequila of de rum erbij ( indien gebruikt) .
-Meng extra mango of ijs tot de gewenste consistentie is bereikt.
-Werk af met eetlepels Chamoysaus en besprenkel met tajin.

Garneer elk glas met een tamarinderietje en mangostukjes, indien gebruikt, en een lepel.
Afbeelding
Mexicaanse mangonada
Mexicaanse mangonada
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Mexicaanse fruitdrank, mangonada, is perfect om af te koelen op zonnige dagen. Heerlijk aromatisch, mangonada wordt gemaakt met mango's gecombineerd met vers limoensap en chamoysaus ( of srirachasaus), vervolgens aangevuld met mango, tajin en tamarindestro. Je kan in dit drankje ook tequila of rum toevoegen, maar dan is het een alcoholisch gegeven.  
Ingrediënten
6 verse mango's
200 g bevroren mango's
3 tl chamoy saus
600 g ijs
100 g suiker
3 shots tequila of rum (optioneel)
Hagelslag tajin, naar smaak
Tamarinde rietjes, voor garnering
Mangopartjes, voor garnering
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1492637
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester