Bereidingswijze
1 Schil de kiwi's en de ananas en snij ze in stukken. Pers de limoenen.
2 Doe de kiwi, ananas, het limoensap, de agavesiroop of honing en 100 ml water in een blender en mix fijn.
3 Giet het mengsel in een lage schaal, dek af en zet 2 uur in de diepvriezer. Schraap alles los met een vork en zet opnieuw in de diepvriezer. Schraap elk uur het ijs los, tot het de losse structuur van granité krijgt.
4 Schraap de granité net voor het serveren opnieuw los en serveer in een potje.
2 Doe de kiwi, ananas, het limoensap, de agavesiroop of honing en 100 ml water in een blender en mix fijn.
3 Giet het mengsel in een lage schaal, dek af en zet 2 uur in de diepvriezer. Schraap alles los met een vork en zet opnieuw in de diepvriezer. Schraap elk uur het ijs los, tot het de losse structuur van granité krijgt.
4 Schraap de granité net voor het serveren opnieuw los en serveer in een potje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxGranité, dat is véél fruit en water: sowieso een lekker licht en verfrissend ijsje dat erg makkelijk is om te bereiden .
Tip: gebruik de blaadjes van de ananas als lepeltje.
Tip: gebruik de blaadjes van de ananas als lepeltje.
Ingrediënten
3 kiwi's
1/2 ananas
2 limoenen
2 el agavesiroop (of honing)
1/2 ananas
2 limoenen
2 el agavesiroop (of honing)
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer/blender
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1492633
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch