Bereidingswijze
1 Hak de plakjes carpaccio fijn. Meng er de parmezaan, de pijnboompitten, de kappertjes en een klein scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
2 Schep de carpacciotapenade in een schaaltje en werk af met enkele blaadjes peterselie, wat extra pijnboompitten en grove parmezaan.
2 Schep de carpacciotapenade in een schaaltje en werk af met enkele blaadjes peterselie, wat extra pijnboompitten en grove parmezaan.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen fris hapje voor bij het aperitief. Carpaccio zelf heel dun snijden is niet zo makkelijk. Maar je kunt 'm kant-en-klaar bij de slager kopen.
Ingrediƫnten
150 g rundscarpaccio
peterselie
20 g pijnboompitten (geroosterd
2 tl kappertjes (uitgelekt)
20 g geraspte parmezaan
olijfolie
peper en zout
peterselie
20 g pijnboompitten (geroosterd
2 tl kappertjes (uitgelekt)
20 g geraspte parmezaan
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1492594
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle lekker
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht