Bereidingswijze
Laat de sauzen op kamer temp komen, neem zoveel wortel als je wil en jalapeno uit de pot en laat uitlekken niet droog deppen.
besmeer de tortillas met de achterkant van je lepel ( goede tip ook als je 200 broodjes moet smeren voor de catering ) dik of dun wat je wil , de rest in schaaltje als dip .
leg de worst aan de zijkant , zon 4 cm van de rand , besmeer de worst met wat salsa saus weer naar eigen smaak, bestrooi met wortel reepjes en jalapeno ringetjes .
rol op en bak op middel vuur totdat de boel heet is, wat mayo er over en klaar.
besmeer de tortillas met de achterkant van je lepel ( goede tip ook als je 200 broodjes moet smeren voor de catering ) dik of dun wat je wil , de rest in schaaltje als dip .
leg de worst aan de zijkant , zon 4 cm van de rand , besmeer de worst met wat salsa saus weer naar eigen smaak, bestrooi met wortel reepjes en jalapeno ringetjes .
rol op en bak op middel vuur totdat de boel heet is, wat mayo er over en klaar.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een hotdog in een wrap , is dat lekker ja dat is het snel simpel naar elke smaak en worst aan te passen dus ook vega , en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wil, ik kies voor simpel ben nogal lui.
Voor de genen die dit lezen , ik heb een mail gestuurd naar jumbo dat het geen reclame is voor hun bedrijf dat smulweb al een jaar afbraak aan het plegen is, reacties werken niet , top 5 i vaak top 1 , zoeken werkt amper, hopelijk komt er at schot in.
Voor de genen die dit lezen , ik heb een mail gestuurd naar jumbo dat het geen reclame is voor hun bedrijf dat smulweb al een jaar afbraak aan het plegen is, reacties werken niet , top 5 i vaak top 1 , zoeken werkt amper, hopelijk komt er at schot in.
Ingrediënten
4 grote knakworsten ik had frankfurters maar vers is lekerder zie tips.
4 kleine torillas , origineel moet je ze in 2 per worst rollen maar dan eet je meer meel dan worst.
nu komen de potjes ( ik zei al makkelijk)
2 potjes nachodip kaas
2 potjes nachdip salsa
potje jalapeno ringetjes
wortel reepjes ook uit pot .
iets zure mayo dat kan belgische of japanse keywpy zijn.
beetje boter of olie.
4 kleine torillas , origineel moet je ze in 2 per worst rollen maar dan eet je meer meel dan worst.
nu komen de potjes ( ik zei al makkelijk)
2 potjes nachodip kaas
2 potjes nachdip salsa
potje jalapeno ringetjes
wortel reepjes ook uit pot .
iets zure mayo dat kan belgische of japanse keywpy zijn.
beetje boter of olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
tang voor het draaien
lepel
schaaltjes voor de dip
tang voor het draaien
lepel
schaaltjes voor de dip
Leuke tips
Als je verse knakworst gebruik wel die dan 10 min. in heet water , ze zijn veel smaller dus dan kun je er 2 of 3 in doen.
opties zat natuurlijk gebakken uitjes , andere dips , paprika , leef je uit.
opties zat natuurlijk gebakken uitjes , andere dips , paprika , leef je uit.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492587
Homepage ID
2289241
Teller
0
Bron
Delish , zelf aangepast naar smaak.
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht