Bereidingswijze
- Verdeel de sla over de borden, maak de dressing en doe wat dressing op de sla.
- Schik de gerookte forel en de gehalveerde eieren op de sla.
- Verdeel wat van de dungesneden rode ui erover.
- Bak de plakjes asperges in een beetje roomboter, 5-10 minuten en verdeel ze over de borden.
- Garneer met wat geroosterde pijnboompitten.
- Schik de gerookte forel en de gehalveerde eieren op de sla.
- Verdeel wat van de dungesneden rode ui erover.
- Bak de plakjes asperges in een beetje roomboter, 5-10 minuten en verdeel ze over de borden.
- Garneer met wat geroosterde pijnboompitten.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met de gerookte zalmforel die ik van mijn collega kreeg maakte ik o.a. deze heerlijke maaltijdsalade.
TIP: Je kunt in plaats van de forel ook zalm gebruiken.
TIP: Je kunt in plaats van de forel ook zalm gebruiken.
Ingrediënten
- 4 (dikke) asperges
- 100 gram gerookte forel
- 2 eieren, hardgekookt
- 75 gram gemengde sla
- dressing (olie, azijn, mosterd, honing, pezo)
- ½ rode ui, dun gesneden
- pijnboompitten, geroosterd
- roomboter om de asperges in te bakken
- 100 gram gerookte forel
- 2 eieren, hardgekookt
- 75 gram gemengde sla
- dressing (olie, azijn, mosterd, honing, pezo)
- ½ rode ui, dun gesneden
- pijnboompitten, geroosterd
- roomboter om de asperges in te bakken
Leuke tips
Lekker met wat stokbrood en kruidenboter erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1492563
Homepage ID
2066044
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij