Bereidingswijze
-Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en blend tot een smeuïge boter. Schep de boter over op een vershoudfolie en rol hem in een worstje.
-Draai de zijkanten op als een snoepje en leg gedurende minstens 1 uur in de koelkast.
Tip:
Je kan deze boter makkelijk invriezen om op een later moment te gebruiken.
-Draai de zijkanten op als een snoepje en leg gedurende minstens 1 uur in de koelkast.
Tip:
Je kan deze boter makkelijk invriezen om op een later moment te gebruiken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en pittige boter voor de BBQ
Ingrediënten
125 gram ongezouten boter (op kamertemperatuur)
2 eetlepels Jalapeño pepertjes (fijngesneden)
1 eetlepel limoensap
2 eetlepels Jalapeño pepertjes (fijngesneden)
1 eetlepel limoensap
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenrobot/mixer
vershoudfolie
vershoudfolie
Leuke tips
Bewaartip:
in een luchtdicht doosje in de koelkast, 3 tot 4 dagen houdbaar.
in een luchtdicht doosje in de koelkast, 3 tot 4 dagen houdbaar.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492521
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch