Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Schil de rabarber en snijd ze in stukken van ongeveer 2,5 cm. Snijd de pruimen in stukken. Meng het fruit en doe ze in een bakblik.
-Meng de havermout met de honing, de noten, de kaneel, de melk, de zeste en het sap van de sinaasappel.
-Giet deze mengeling over het fruit en bak af in de voorverwarmde oven gedurende 20 tot 30 minuten.
-Schil de rabarber en snijd ze in stukken van ongeveer 2,5 cm. Snijd de pruimen in stukken. Meng het fruit en doe ze in een bakblik.
-Meng de havermout met de honing, de noten, de kaneel, de melk, de zeste en het sap van de sinaasappel.
-Giet deze mengeling over het fruit en bak af in de voorverwarmde oven gedurende 20 tot 30 minuten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit ontbijt met havermout, rabarber en pruimen tover je in 1-2-3 op tafel! Je hebt er slechts 15 minuutjes tijd voor nodig en daarna doet de oven de rest.
Ingrediënten
500 g rabarber
500 g pruimen
200 g havermout
4 el honing
75 g gemengde noten
1/2 el kaneelpoeder
250 ml melk
1 sinaasappel (zeste en sap)
500 g pruimen
200 g havermout
4 el honing
75 g gemengde noten
1/2 el kaneelpoeder
250 ml melk
1 sinaasappel (zeste en sap)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1492482
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch