Paan Thandai Shots

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 05/11/2022 - 11:27
Bereidingswijze
-Voeg aan een blender paanblaadjes toe (scheur ze open voordat je ze aan de blender toevoegt), samen met gulkand, venkelzaad en suiker. Voeg vervolgens het thandai-poeder toe.
-Voeg melk naar keuze toe en mix tot alles goed gemengd is en goed door elkaar mengt. Zeef het mengsel met een zeef om het glad te maken, deze stap is optioneel, maar ik raad aan om het zo te doen dat het drankje superglad is.
-Giet de drank in kleine borrelglaasjes . Garneer met gedroogde rozenblaadjes of gekonfijte venkel.

Koel de glazen voor het serveren.
Afbeelding
Paan Thandai Shots
Paan Thandai Shots
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze verfrissende Paan Thandai-shots zijn gemaakt van paan-bladeren en zelfgemaakte thandai-poeder, heerlijk in de zomer ! 
Ingrediënten
3 paanbladeren ( gebruik grote paanbladeren voor meer paansmaak)
1 eetlepel gulkand rozenblaadjes confituur
1 eetlepel suiker optioneel, maar ik voeg het wel toe
1/2 theelepel venkelzaad
1 eetlepel thandaipoeder ( zie recept op de site)
240 ml melk
Leuke tips
De Paan Thandai Shots smaken het lekkerst als ze gekoeld worden geserveerd, dus zet ze minimaal 1 uur in de koelkast voordat je ze serveert.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indisch
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1492472
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Manali
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester