Bereidingswijze
- Kook de aardappels gaar en maak ze fijn.
- Giet er de warme melk bij samen met de peper en zout (eventueel nootmuskaat).
- Maak deze niet te vochtig, want het daslook bevat ook vocht.
- Snij het daslook heel fijn en spatel deze onder de puree samen met de boter.
- Giet er de warme melk bij samen met de peper en zout (eventueel nootmuskaat).
- Maak deze niet te vochtig, want het daslook bevat ook vocht.
- Snij het daslook heel fijn en spatel deze onder de puree samen met de boter.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk lenterecept voor nu er weer volop daslook is. Het is supereenvoudig te maken en heeft verder geen andere smaakmakers nodig. Bovendien is het niet alleen lekker maar ook nog eens supergezond
Ingrediƫnten
- 1 kilo (kruimige) aardappels
- 1-2 handen vol daslook
- peper en zout (eventueel nootmuskaat)
- 3 deciliter melk
- boter of margarine
- 1-2 handen vol daslook
- peper en zout (eventueel nootmuskaat)
- 3 deciliter melk
- boter of margarine
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492412
Homepage ID
2066044
Teller
0
Bron
petitchef
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Vegetarisch