Bereidingswijze
-doe de pepers in de blender , met de azijn en het water , de knoflook, zout en eventueel wat knoflookpoeder -Dek af en pureer tot een gladde massa.
-Breng over naar een pan en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen.
-Breng over naar een pan en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kant en klaar super lekker, maar niet zo moeilijk om zelf te bereiden
Ingrediënten
50 cl water.
200 g verse hete rode pepers zoals; Tabasco, Cayenne of Serrano.
1 kleine ui, gesnipperd.
3 teentjes knoflook, fijngesneden.
1 kopje witte gedistilleerde azijn.
snufje zout
knoflookpoeder
200 g verse hete rode pepers zoals; Tabasco, Cayenne of Serrano.
1 kleine ui, gesnipperd.
3 teentjes knoflook, fijngesneden.
1 kopje witte gedistilleerde azijn.
snufje zout
knoflookpoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492407
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Frank red hot sauce
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht