Fallafel ragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/13/2022 - 16:31
Bereidingswijze
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd de champignons in vieren, snipper de ui, en de knoflook, bak ze kort aan, voeg de falaffel toe en bak even mee. Zet de (diepvries) snijbonen in een laagje water op en kook 6 minuten. Voeg 200 ml bouillon toe aan het fallafel mengsel en bindt het met 1 El bloem of tarwemeel aangelengd met wat koud water. Laat alles goed doorwarmen en serveer op twee mooie borden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als je de falaffel kookt met wat bouillon,  valt het uit elkaar en krijg je een soort van balkenbrij 
Ingrediënten
100-250 g volkoren spaghetti, 1 bakje fallafel, 1 bakje champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 ml bouillon, 400 g snijbonen , rozemarijn, 1 El meel, scheutje water
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine kookpan, hapjespan, grote kookpan, maatbeker, koksmes, snijplank, kleine garde, eetlepel
Leuke tips
Doe op het laatste moment er wat fijngehakte verse rozemarijn bij. Peper is ook een optie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492348
Homepage ID
2836843
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
jacquelinestil302