Bloemkoolrijst met garnalen en paprika

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/31/2022 - 17:07
Bereidingswijze
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak de ui , paprika , 3 min op middelhoog vuur.
Bestrooimet peper en zout.
Voeg de 2 gesnipperde knoflook en chilivlokken toe en bak nog 1-2 min mee.
Voeg tomatenblokjes en tomatenconsentraat toe en roerbak nog 2 min mee.
Schenk 100 ml water erbij en laat met de deksel op de pan 10 min stoven.
Voeg na 5 min de olijven en garnalen toe.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de bloemkoolrijst 5 min op middelhoog uur.
Breng op smaak met peper en zout.
Rasp de laatste teen knoflook boven de garnalenstoof schep om en zet het vuur ui
Serveer de bloemkoolrijst met de garnalenstoof.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk koolydraadarm  gerecht
Ingrediënten
2 rode uien in partjes van 1 cm
3 paprika (mix) in reepjes van 1 cm.
500 gram trostomaatjes in blokjes van 2 cm.
2 tenen knoflook in kleine stukjes en 1 teen knoflook geperst
3 eetl olijfolie
1/2 tl chilivlokken
65 gram dubbel tomatenconsentraat ( tube 130 gram mutti ).
450 gram reuze garnalen rauw
1 blikje olijven gevuld met ansjovis
700 gram bloemkoolrijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492254
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
pejejaru