Bereidingswijze
Kook de geschilde aardappelen gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de aardappelen in grove blokjes en doe ze in een schaal of kom. Laat de mais goed uitlekken.
Meng in een kommetje de mosterd, kwark en mayonaise en voeg er wat zout en peper aan toe.
Roer eerst dit kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes en voeg daarna de mais, het sjalotje, de bieslook en tuinkers toe.
Voeg de chorizo toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Snijd de aardappelen in grove blokjes en doe ze in een schaal of kom. Laat de mais goed uitlekken.
Meng in een kommetje de mosterd, kwark en mayonaise en voeg er wat zout en peper aan toe.
Roer eerst dit kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes en voeg daarna de mais, het sjalotje, de bieslook en tuinkers toe.
Voeg de chorizo toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aardappelsalade met chorizo,sjalotjes,bieslook en tuinkers
Ingrediƫnten
500 g Nicola (vastkokende aardappel)
150 g chorizo, in blokjes gesneden
1 dl magere kwark
6 eetlepels mayonaise
1 klein blikje mais
1 theelepel mosterd
1 sjalotje fijngesneden
Bosje bieslook
Bakje tuinkers
150 g chorizo, in blokjes gesneden
1 dl magere kwark
6 eetlepels mayonaise
1 klein blikje mais
1 theelepel mosterd
1 sjalotje fijngesneden
Bosje bieslook
Bakje tuinkers
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan, schaal
Leuke tips
Lekker voor bij een bbq
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492199
Homepage ID
853758
Teller
0
Bron
Keurslager
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht