Bereidingswijze
Frituur gesneden aardappelen totdat ze goudbruin zijn en zet ze apart. Verhit olie in de koekenpan en bak de kruidenpasta, grote chilipepers en tomatenpuree. Voeg de gekookte eieren en limoenblaadjes toe, en bak totdat het halfgaar is. Voeg dan de gebakken aardappelen toe. Giet 30 ml water erbij, laat 5 minuten sudderen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gerecht uit Sumatra, dat ook prima smaakt met rundsvlees-kip-garnalen ipv eieren
Ingrediënten
Bamboe Bumbu Balado kruidenpasta
250g gekookte eieren
Olie
Gebakken aardappelen, gesneden
2 grote rode chilipepers
1 tomaat
3 limoenblaadjes
30 ml water
250g gekookte eieren
Olie
Gebakken aardappelen, gesneden
2 grote rode chilipepers
1 tomaat
3 limoenblaadjes
30 ml water
Leuke tips
*Variatietip:
Vervang de eieren door rundvlees, kip, aardappelen, tempeh of garnalen.
Vervang de eieren door rundvlees, kip, aardappelen, tempeh of garnalen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492160
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
amazing oriental
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht