Quiche met bisquevulling en grijze garnaal

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/11/2022 - 10:42
Bereidingswijze
1 Haal het deeg uit de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een bakvorm, bekleed hem met het deeg (bakpapier onderaan) en druk aan. Snij overtollig deeg rondom weg en prik het deeg meermaals in met een vork. Leg er bakpapier bovenop, strooi er bakparels in en bak de bodem blind gedurende 12 minuten. Verwijder de bakparels en het bakpapier en laat nog 2 à 3 minuten lichtjes kleuren in de oven.
2 Klop intussen in een kom de eieren los in de room, roer er de bisque en de lente-uitjes door en kruid met peper en zout. Giet het ei-room-bisquemengsel op de voorgebakken bodem en bak de quiche af in 20 minuten.
3 Kook intussen de kwartel- eitjes in 3 à 4 minuten hard en laat ze schrikken in koud water. Spoel de tomaatjes en snij ze in vier. Spoel de kervel en schud droog.
4 Werk de warme quiche af met de verse garnalen, kwartjes kerstomaten, de doormidden gesneden kwarteleitjes en wat plukjes verse kervel. Serveer meteen.
Afbeelding
Quiche met bisquevulling en grijze garnaal
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDit recept voor quiche met bisquevulling en grijze garnaal is lekker, makkelijk en perfect voor elk feest ! 
Ingrediënten
1 lente-uitje
3 eieren
10 cl room
10 cl bisque (van kreeft)
1 kruimeldeeg pakje
peper en zout
Om af te werken :
200 g grijze garnalen (gepeld)
6 kwarteleieren
6 kerstomaten
kervel
Hulpmiddelen & keukengerei
bakparels
bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492140
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester