Bereidingswijze
1 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Haal ondertussen 1 rode peper uit de bamigroente, de ander wordt niet gebruikt. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
3 Verhit de olie in een wok en bak de kip en de fijngesneden rode peper 3 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en ketjap toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng op smaak met peper.
4 Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af, meng door de kip-groentemengsel en bak nog 1 min.
5 Serveer de bami met de satésaus en kroepoek.
2 Haal ondertussen 1 rode peper uit de bamigroente, de ander wordt niet gebruikt. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
3 Verhit de olie in een wok en bak de kip en de fijngesneden rode peper 3 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en ketjap toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng op smaak met peper.
4 Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af, meng door de kip-groentemengsel en bak nog 1 min.
5 Serveer de bami met de satésaus en kroepoek.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een favo onder velen: bami met kip en pindasaus. En je pan staat binnen een mum van tijd op tafel!
Ingrediënten
300 g mienestje
900 g bamigroentepakket
300 g kipfiletreepjes
2 el zonnebloemolie
4 el ketjap manis
250 g kant-en-klare satésaus
62½ g cassave kroepoek
900 g bamigroentepakket
300 g kipfiletreepjes
2 el zonnebloemolie
4 el ketjap manis
250 g kant-en-klare satésaus
62½ g cassave kroepoek
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492122
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht