Bereidingswijze
Dep de visfilets droog en snij ze in reepjes. Kruid met peper en zout.
Wentel de vis eerst door de bloem, daarna door het eiwit en tot slot door de panko.
Frituur de fishsticks 4 minuten in een friteuse op 170°C tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Wentel de vis eerst door de bloem, daarna door het eiwit en tot slot door de panko.
Frituur de fishsticks 4 minuten in een friteuse op 170°C tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met zelfgemaakte tartaarsaus ( zie recept op smulweb)
Ingrediënten
700 gram kabeljauw
2 eiwitten (losgeklopt)
100 gram panko
100 gram bloem
2 eiwitten (losgeklopt)
100 gram panko
100 gram bloem
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492112
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht