Bereidingswijze
Bereidingswijzen de dag er voor.
Plaats de kokosmelk 1 nacht in de koelkast
Bereidingswijzen op de dag zelf.
Schenk de kokosmelk in een grote kom
Mix de kokosmelk met de handmixer romig en luchtig
Schenk de slagroom in de andere grote kom
Klop de slagroom met de handmixer stijf
Roer de Steviala kristal, Blanco Tequila en Cointreau door de slagroom
Roer de slagroom voorzichtig door de kokoscrème
Voeg het mengsel in de langwerpige cake blik
Plaats het mengsel minimaal 1 nacht in de vriezer
Plaats de kokosmelk 1 nacht in de koelkast
Bereidingswijzen op de dag zelf.
Schenk de kokosmelk in een grote kom
Mix de kokosmelk met de handmixer romig en luchtig
Schenk de slagroom in de andere grote kom
Klop de slagroom met de handmixer stijf
Roer de Steviala kristal, Blanco Tequila en Cointreau door de slagroom
Roer de slagroom voorzichtig door de kokoscrème
Voeg het mengsel in de langwerpige cake blik
Plaats het mengsel minimaal 1 nacht in de vriezer
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze koolhydraatarme Margarita ijs is perfect voor als dessert en als ijs voor in de zomer. En tevens makkelijk te maken zonder ijsmachine
Ingrediënten
800 ml volvette kokosmelk
250 ml slagroom
40 gram Steviala kristal
60 ml Blanco Tequila
30 ml Cointreau
250 ml slagroom
40 gram Steviala kristal
60 ml Blanco Tequila
30 ml Cointreau
Hulpmiddelen & keukengerei
2 grote kommen
Handmixer
Langwerpige hoge cake blik
Handmixer
Langwerpige hoge cake blik
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1492067
Homepage ID
3024189
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch