Bereidingswijze
-Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
-Bak de look in olijfolie even aan.
-Halveer de kerstomaatjes en voeg ze toe.
-Blus, zodra ze zacht beginnen te worden met de witte wijn. Laat 10 minuten sudderen. Voeg de scampi toe en breng op smaak met de oregano, citroenrasp, peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
-Giet de pasta af en meng onder de tomatensaus en de garnalen.
-Verdeel de pasta over de borden.
- Strooi er de scampi over en werk af met wat basilicum.
Serveer meteen.
-Bak de look in olijfolie even aan.
-Halveer de kerstomaatjes en voeg ze toe.
-Blus, zodra ze zacht beginnen te worden met de witte wijn. Laat 10 minuten sudderen. Voeg de scampi toe en breng op smaak met de oregano, citroenrasp, peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
-Giet de pasta af en meng onder de tomatensaus en de garnalen.
-Verdeel de pasta over de borden.
- Strooi er de scampi over en werk af met wat basilicum.
Serveer meteen.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk , snel en vooral lekker
Ingrediënten
400 g verse tagliatelle
300 g kerstomaatjes
geraspte schil van 1 citroen
4 teentjes knoflook, geperst
handvol basilicumblaadjes
1 el gedroogde oregano
200 ml droge witte wijn
400 g scampi (gepeld en gekuist)
olijfolie
peper en zout
300 g kerstomaatjes
geraspte schil van 1 citroen
4 teentjes knoflook, geperst
handvol basilicumblaadjes
1 el gedroogde oregano
200 ml droge witte wijn
400 g scampi (gepeld en gekuist)
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491957
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Vtm
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht