Groenten sticks

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/08/2022 - 10:13
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200 graden
Week de bamboe prikkers 30 minuten in koud water voor dat je de groenten gaat rijgen
Snijd de aubergine en rettich in 6 grove stukken
Rijg de ingrediënten als volgt op de stokjes: Rettich  Aubergine  Champignon
Vet het rooster van de oven in met koolzaadolie
Plaats de groenten sticks op het rooster
Rooster de groenten sticks ongeveer 5 minuten op de grill stand
Bestrijk de groenten sticks met de glutenvrije oestersaus en plaats ze terug in de oven
Draai de groenten sticks na 6 minuten om en bestrijk de groenten sticks aan beide kanten met glutenvrije oestersaus en plaats ze terug in de oven
Laat de groenten sticks ongeveer 3 minuten door garen
Verdeel de zeewier op de amuse bordjes
Plaats de groenten sticks op het zeewier en bestrooi de groenten sticks met sesamzaadjes
Afbeelding
Groenten sticks
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tijd over van het weekend? Verwen jezelf dan met een en koolhydraatarme glutenvrije amuse van Groeten sticks op een bedje van zeewier.
Ingrediënten
20 gram glutenvrije oestersaus
Koolzaadolie
20 gram aubergine
6 partjes champignon
30 gram rettich
1 tl sesamzaadjes
20 gram zeewier
Hulpmiddelen & keukengerei
6 bamboe tapas prikkers van 9 cm
2 amuse bordjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1491937
Homepage ID
3024189
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Vegetarisch
Author Image
Tassiesfoodfavorites