Winterse witloof wok

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/04/2022 - 05:48
Bereidingswijze
Verhit een scheutje olijfolie in een wok. Voeg de ui, look, gember, dragon en de wortelreepjes toe en roerbak 5 minuten. Voeg de pastinaakreepjes toe en bak even mee.

Verwijder de harde kern van de witloofstronken, halveer in de lengte en voeg toe. Roerbak enkele minuten verder. Voeg de appelreepjes en de kruidenkaas toe en schep alles goed om. Kruid bij met peper en zout.

Verdeel de wok over de borden en werk af met de gehakte noten.



Afbeelding
Winterse witloof wok
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker
Ingrediƫnten
2 Jonagold appels (in reepjes)
2 pastinaken (in reepjes)
2 wortelen (in reepjes)
4 witloof (stronkjes)
1 ui (gesnipperd)
2 eetlepels walnoten (gehakt)
150 gram kruidenkaas
3 centimeters gember (verse, geraspt)
1 lookteentje (geperst)
takje dragon (enkele)
olijfolie
peper
zout
Leuke tips
Tip:
Andijvie past ook perfect in dit wokgerecht!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491885
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester