Masala eieren.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/30/2022 - 15:13
Bereidingswijze
Kook de Large eieren 7 minuten in kokent water en laat ze vervolgens schrikken onder een kraan ijskoudwater leg ze vervolgens in een kommetje koud water en laat 5 minuten staan. Verhit hierna een goeie laag olie in een wok en pel vervolgens de eieren. Dep de eieren droog en bak de eieren in de olie aan alle kanten bruin. Wanneer bruin giet een deel van de olie uit de pan en doe een laagje water in de wok. Voeg vervolgens de Masala, Kippenboulion, Uienpoeder, knoflookpoeder, Zwarte peper en Ketchup toe en schep alles goed om tot een egaal sausje, word het klonterig? Voeg meer water toe en laat rustig pruttelen tot de saus een goeie dikte heeft. Garneer met wat selderij, heerlijk bij rijst gerechten maar ook bij aardappelen, eetsmakelijk!
Afbeelding
Masala eieren.
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super simpel en super lekker alternatief voor eieren. Lekker om bij van alles te eten of gewoon zo!
Ingrediƫnten
3 Large Eieren, 2 Theelepels Masala, 1 Theelepel kippenboulion, 1 Theelepel ketchup, Snufje zwarte peper, Snufje knoflook poeder, Snufje uienpoeder en een klein beetje sambal (Het beste is madame jeanette sambal) en een beetje selderij als garnering.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491833
Homepage ID
3034865
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
AronBouwhuis058