Koh Lanta-noedels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/28/2022 - 09:26
Bereidingswijze
-Snipper het knoflook en de uien fijn.
-Verdeel de broccoli's in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
-Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-Breek de peultjes in 2.

- Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
- Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
- Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

-Meng de quorn met de groenten en de noedels.
Afbeelding
Koh Lanta-noedels
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit lekkere veggie recept voor 20 personen is binnen het uur klaar 
Ingrediënten
2 kg quornstukjes (diepvries)
4 broccoli's
4 rode paprika's
500 g sojascheuten
400 g peultjes
4 rode uien
4 tenen knoflook
1,5 kg Chinese eiermie (noedels)
5 dl kippenbouillon 10 blokjes opgelost in 5 dl heet water
1 dl oosterse bakolie
1 dl sojasaus
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491787
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester