Bereidingswijze
1. Snijd de cherrytomaatjes, beenham, gekookte ei in stukjes, de appel in reepjes en de asperge in grove stukken.
2. Meng alle ingrediƫnten met de Bieze salade 4 jaargetijden en bewaar wat beenham, ei en asperges voor garnering.
3. Schep de salade in een grote schaal en garneer af.
2. Meng alle ingrediƫnten met de Bieze salade 4 jaargetijden en bewaar wat beenham, ei en asperges voor garnering.
3. Schep de salade in een grote schaal en garneer af.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een frisse voorjaarsalade waarin de Bieze salade 4 jaargetijden een hoofdrol speelt. Aangevuld met verse groentes en lekkere ham absoluut een topper!
Ingrediƫnten
500 gram Bieze salade 4 jaargetijden
Kleine hand met dun gesneden Chinese kool
1 hand cherry tomaatjes
1 grote appel met schil
200 gram beenham
4 gekookte eieren
150 gram gekookte asperges
Verse peterselie (garnering)
Kleine hand met dun gesneden Chinese kool
1 hand cherry tomaatjes
1 grote appel met schil
200 gram beenham
4 gekookte eieren
150 gram gekookte asperges
Verse peterselie (garnering)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1491779
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://www.epos-specerijen.nl/nl_NL/blog/item/voorjaarssalade-met-ei-beenham-en-asperge-1993/
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht