Bereidingswijze
1. Hak de dille en bieslook fijn en snijd ook de surimi in kleine stukjes.
2. Meng vervolgens alle ingrediƫnten met de Bieze Deli Surimisalade.
3. Garneer de salade af met wat verse vis en bieslook.
2. Meng vervolgens alle ingrediƫnten met de Bieze Deli Surimisalade.
3. Garneer de salade af met wat verse vis en bieslook.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
De Bieze Deli Surimisalade is smaakvol en goed gevuld! Aangevuld met garnaaltjes en wat kappertjes een echte vistopper!
Ingrediƫnten
Surimi crab 650 gr
Garnalen (Hollandse/Noorse) 200 gr
Bieslook 25 gr
Dille 25 gr
Kappertjes 100 gr
Citroen garnering
Bieze Deli Surimisalade 2000 gr
Garnalen (Hollandse/Noorse) 200 gr
Bieslook 25 gr
Dille 25 gr
Kappertjes 100 gr
Citroen garnering
Bieze Deli Surimisalade 2000 gr
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1491773
Homepage ID
3035555
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht