Bereidingswijze
Voeg 1 Eetlepel sojasaus, 1 Theelepel oestersaus, 1 Eetlepel pindakaas, 1 Theelepel suiker, 1 Grote teen knoflook fijngehakt, Halve eetlepel cayennepeper en een halve eetlepel sesamzaadjes toe aan een schaaltje en maak er een papje van. Voeg de 3 eetlepels olie toe aan een pannetje en wanneer heet voeg je de fijngehakte bosui toe en bak 30 seconden. Wanneer de smaak vrij gegeven is van de bosui voeg de olie met bosui toe aan je net gemaakte papje en roer goed door. Begin de Udon noodles te koken voor 2 minuten en voeg na 1 minuut 2 eetlepels van het noodle water toe aan het papje en roer weer goed glad. Bak een ei met het dooier stuk om straks te garneren. Wanneer de noodles klaar zijn giet ze af in een vergiet. Pak een mooie kom en voeg het papje met de noodles toe en meng alles zo goed mogelijk door elkaar! Garneer met wat sesamzaadjes, het ei en wat rauwe bosui. Eetsmakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een super snel en simpel gerecht maar enorm smaakvol!
Ingrediënten
200 Gram udon noodles, 1 Eetlepel sojasaus, 1 Theelepel oestersaus, 1 Eetlepel pindakaas, 1 Theelepel suiker, 1 Grote teen knoflook fijngehakt of 1 theelepel knoflookpasta, Halve eetlepel cayennepeper, 1 Stengel bosui fijn gehakt, 2 eetlepels slaolie, 1 ei.
Hulpmiddelen & keukengerei
Het beste is om te maken met een pastagrijper of twee eetstokjes dit mengt het beste de noodles met de saus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1491529
Homepage ID
3034865
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht