Bereidingswijze
• Verwijder de stengels van de blad spinazie
• Snijd de komkommer in de lengte door en snijd de komkommer daarna in plakken
• Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de appel in stukken
• Snijd de paprika in stukken
• Bak de paprika met 1 el koolzaadolie ongeveer 4 minuten in de pan
• Bak de zalm in koolzaadolie in ongeveer 10 minuten gaar in de pan
Snijd de zalm in stukken
Meng de komkommer, appel, paprika en zalm door elkaar
Verdeel de blad spinazie over de 4 borden
Verdeel het salade mengsel op de 4 borden
Smelt de gorgonzola in de pan
Verdeel de gesmolten gorgonzola over de salades
• Snijd de komkommer in de lengte door en snijd de komkommer daarna in plakken
• Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd de appel in stukken
• Snijd de paprika in stukken
• Bak de paprika met 1 el koolzaadolie ongeveer 4 minuten in de pan
• Bak de zalm in koolzaadolie in ongeveer 10 minuten gaar in de pan
Snijd de zalm in stukken
Meng de komkommer, appel, paprika en zalm door elkaar
Verdeel de blad spinazie over de 4 borden
Verdeel het salade mengsel op de 4 borden
Smelt de gorgonzola in de pan
Verdeel de gesmolten gorgonzola over de salades
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wil jij ook een beetje kleur op je bord? Probeer dan deze glutenvrije en koolhydraatarme salade met zalm.
Ingrediënten
200 gram blad spinazie
0,5 komkommer
1 gele en 1 rode paprika's
3 el Koolzaadolie
2 appels
2 zalmfilet
130 gram gorgonzola
0,5 komkommer
1 gele en 1 rode paprika's
3 el Koolzaadolie
2 appels
2 zalmfilet
130 gram gorgonzola
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
4 borden
4 borden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491497
Homepage ID
3024189
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij