gevulde eitjes met pittige roomkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/22/2021 - 15:26
Bereidingswijze
Kook de eieren hard, laat schrikken en pel. Wip de dooiers eruit (deze kunnen voor iets anders worden gebruikt).
Meng de roomkaas met de mierikswortel. Proef op zout en peper.
Spuit met behulp van een spuitzak met kartelmond mooie toefjes in de eieren. Garneer met een zilveruitje.
Afbeelding
gevulde eitjes met pittige roomkaas
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor een witte kerst
Ingrediƫnten
6 eieren
12 zilveruitjes
125 roomkaas naturel
1 volle eetlepel mierikswortel (vers of uit een potje)
zout en witte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzak
Leuke tips
Laat even opstijven in de koelkast maar serveer liever niet ijskoud
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1491243
Homepage ID
2790971
Teller
0
Bron
dagblad Trouw
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hjwe
Gelegenheid