Bereidingswijze
Snijd de gehaktstaaf in 8 plakken. Verhit in een koekenpan de olie en bak de plakken ca. 3 min. aan beide kanten tot ze goed warm zijn. Snijd intussen de tomaten in dunne schijfjes. Snijd elke plak kaas in vieren.
Snijd de bollen open. Beleg de onderste helft van de bollen met de kaas, tomaat en de plakken gehaktstaaf. Verdeel de knoflooksaus en ketchup erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Zet de burgers op een schaal en garneer met een toef peterselie.
Snijd de bollen open. Beleg de onderste helft van de bollen met de kaas, tomaat en de plakken gehaktstaaf. Verdeel de knoflooksaus en ketchup erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Zet de burgers op een schaal en garneer met een toef peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wie zegt dat je in een gourmetpannetje niks bijzonders kunt maken, heeft het mis. Probeer deze lekkere en leuke mini kerstburgers eens!
Ingrediƫnten
1 el olie
2 tomaten
2 plakjes jonge kaas 48+
8 gourmet mini's hamburgerbroodjes
3 el knoflooksaus
3 el tomatenketchup
2 takjes peterselie
220 g gourmet mini's gehaktstaaf
2 tomaten
2 plakjes jonge kaas 48+
8 gourmet mini's hamburgerbroodjes
3 el knoflooksaus
3 el tomatenketchup
2 takjes peterselie
220 g gourmet mini's gehaktstaaf
Leuke tips
Tip! Maak ook een paar vegetarische burgers met mini vega burgers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1491051
Homepage ID
1249872
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid