Bereidingswijze
1 Schil de knolselder en snij 'm in kleine blokjes. Kook de knolselder gaar in water met het bouillonblokje. Giet af.
2 Bak de blokjes knolselder goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Laat de blokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.
3 Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes. Stoof de appelen met de whisky en de kaneel tot een gladde compote.
4 Verdeel de appelcompote en knolselderblokjes over de glaasjes en werk af met wat verse peterselie.
2 Bak de blokjes knolselder goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Laat de blokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.
3 Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes. Stoof de appelen met de whisky en de kaneel tot een gladde compote.
4 Verdeel de appelcompote en knolselderblokjes over de glaasjes en werk af met wat verse peterselie.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxHeerlijk snel én feestelijk hapje met knolselder en appel!
Ingrediënten
1/2 stuk knolselder
2 appelen
verse peterseliehandje
1 groentebouillon blokje
whisky scheutje
kaneel snuifje
boter
peper en zout
2 appelen
verse peterseliehandje
1 groentebouillon blokje
whisky scheutje
kaneel snuifje
boter
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1491019
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid