Knolselderblokjes met appelcompote

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/06/2021 - 08:11
Bereidingswijze
1 Schil de knolselder en snij 'm in kleine blokjes. Kook de knolselder gaar in water met het bouillonblokje. Giet af.
2 Bak de blokjes knolselder goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Laat de blokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.
3 Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes. Stoof de appelen met de whisky en de kaneel tot een gladde compote.
4 Verdeel de appelcompote en knolselderblokjes over de glaasjes en werk af met wat verse peterselie.
Afbeelding
Knolselderblokjes met appelcompote
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxHeerlijk snel én feestelijk hapje met knolselder en appel!
Ingrediënten
1/2 stuk knolselder
2 appelen
verse peterseliehandje
1 groentebouillon blokje
whisky scheutje
kaneel snuifje
boter
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1491019
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid