Bereidingswijze
Meng een klein beetje zwarte peper met kaneelpoeder op een bord.
Ga met een stukje citroen rond de rand van je glas en draai dit door het poeder van peper en kaneel.
Giet alle andere ingrediënten samen in de cocktailshaker en vul met ijs.
Schud ± 3 min goed door.
Giet direct in het cocktailglas, maar zorg ervoor dat het ijs in de shaker blijft.
Ga met een stukje citroen rond de rand van je glas en draai dit door het poeder van peper en kaneel.
Giet alle andere ingrediënten samen in de cocktailshaker en vul met ijs.
Schud ± 3 min goed door.
Giet direct in het cocktailglas, maar zorg ervoor dat het ijs in de shaker blijft.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vervang de klassieke bubbels eens voor een lekkere cocktail
Ingrediënten
2 tl vloeibare honing
10 cl gin ( Tanqueray of Gordon's gin)
2 cl Jägermeister
10 ml citroensap
2 eiwitten
kaneelpoeder
citroen
ijsblokjes
zwarte peper
10 cl gin ( Tanqueray of Gordon's gin)
2 cl Jägermeister
10 ml citroensap
2 eiwitten
kaneelpoeder
citroen
ijsblokjes
zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
shaker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1490975
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid