Bereidingswijze
Stap 1. Zorg voor een schone werkplek
Stap 2. Was de vruchten
Stap 3. Verwijder de kop van de kokosnoot
Stap 4. Vul de kokosnoot met bloedsinaasappelsap en kaffir lime sap
Stap 5. Voeg de blokjes carambola toe
Stap 6. Roer het geheel door elkaar
Stap 7. Voeg ijsklontjes toe
Stap 8. 2 rietjes erin en samen genieten!
Stap 2. Was de vruchten
Stap 3. Verwijder de kop van de kokosnoot
Stap 4. Vul de kokosnoot met bloedsinaasappelsap en kaffir lime sap
Stap 5. Voeg de blokjes carambola toe
Stap 6. Roer het geheel door elkaar
Stap 7. Voeg ijsklontjes toe
Stap 8. 2 rietjes erin en samen genieten!
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk verfrissend tropisch drankje, lekker na het kerstdiner! Kokosnoot gevuld met bloedsinaasappelsap en tropisch fruit. Erg gemakkelijk om te maken en leuk te presenteren voor familie en vrienden. Fruit is afkomstig van Fruit uit Zuid
Ingrediënten
1 kokosnoot
2 bloedsinaasappels
1 kaffir lime
1 carambola
ijsklontjes
2 bloedsinaasappels
1 kaffir lime
1 carambola
ijsklontjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Hamer, keukenmes
Mes
Mes
Leuke tips
Voeg eventueel geraspte kokos toe
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1490883
Homepage ID
3031223
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid