Bereidingswijze
Snipper de uien en de knoflook.
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
Verhit de olie en bak hierin het vlees op hoog vuur rondom bruin.
Voeg de ui, paprika en knoflook toe en bak even mee.
Doe het water en de bouillontabletten erbij.
Voeg de aardappelen, tomatenpuree en tomatenblokjes toe.
Roer alles goed door en breng aan de kook.
Laat de soep plm. ½ uur zachtjes koken tot het vlees gaar is.
Breng de soep op smaak met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper.
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
Verhit de olie en bak hierin het vlees op hoog vuur rondom bruin.
Voeg de ui, paprika en knoflook toe en bak even mee.
Doe het water en de bouillontabletten erbij.
Voeg de aardappelen, tomatenpuree en tomatenblokjes toe.
Roer alles goed door en breng aan de kook.
Laat de soep plm. ½ uur zachtjes koken tot het vlees gaar is.
Breng de soep op smaak met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevonden op internet en aangepast aan eigen smaak.
Ingrediënten
1350 ml water
3 paprika's
2 flinke uien
3 teentjes knoflook
400 gram aardappelen
500 gram rund- of kippenvlees
2 eetlepels olijfolie
1 blikje tomatenpuree (groot)
1 blikje tomatenblokjes
4 runderbouillon-tabletten
zout, peper
2 EL paprikapoeder
cayennepeper naar smaak
3 paprika's
2 flinke uien
3 teentjes knoflook
400 gram aardappelen
500 gram rund- of kippenvlees
2 eetlepels olijfolie
1 blikje tomatenpuree (groot)
1 blikje tomatenblokjes
4 runderbouillon-tabletten
zout, peper
2 EL paprikapoeder
cayennepeper naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan, etc.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490743
Homepage ID
2160526
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht