Bereidingswijze
1 Maak de boerenkool schoon, verhit wat arachideolie in een pan en wok de kool in kleine porties in 3 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
2 Pel en snipper de ui in ringen. Verhit olie in een pan en stoof de uiringen glazig. Gril of bak de worstjes 3 à 4 minuten aan elke kant.
3 Verwarm of rooster de broodjes op de grill of in de oven. Doe een beetje mosterd op de broodjes, beleg met boerenkool, worst, raclettekaas en de gebakken uiringen. Sluit de broodjes en serveer.
2 Pel en snipper de ui in ringen. Verhit olie in een pan en stoof de uiringen glazig. Gril of bak de worstjes 3 à 4 minuten aan elke kant.
3 Verwarm of rooster de broodjes op de grill of in de oven. Doe een beetje mosterd op de broodjes, beleg met boerenkool, worst, raclettekaas en de gebakken uiringen. Sluit de broodjes en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stevige hotdog die bovendien lekker van smaak is
Ingrediënten
8 broodjes
8 worsten
200 g boerenkool
2 uien
8 plakjes kaas (raclettekaas)
mosterd
olijfolie
arachideolie
8 worsten
200 g boerenkool
2 uien
8 plakjes kaas (raclettekaas)
mosterd
olijfolie
arachideolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490739
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht